Archiv článků

Sezóna 2022

Vše nasvědčuje tomu, že se kultura pomalu vrací do původních kolejí a termíny koncertů se nám začínají plnit. Sledujte sekci Akce a naše facebookové stránky, kde budeme postupně přidávat události s již dohodnutými vystoupeními.
Celý článek

Léto 2021

Léto se nám pomalu blíží ke svému závěru a my můžeme s klidným svědomím říci, že se nám pocovidová sezóna vydařila nad očekávání a máme za sebou spoustu úspěšných koncertů. Letošní rok si za bicí sedl nový mladý člen naší kapely Tomáš Hájek a vystřídal dlouholetého a zakládajícího člena skupiny...
Celý článek

PF 2019

Přátelé, příznivci, pořadatelé, kamarádi děkujeme vám za uplynulý rok a přejeme vám do nového ro(c)ku 2019 jen to nejlepší, spoustu skvělého bigbítu, zábavy a hlavně zdraví. Těšíme se na vás.
Celý článek

ZAČÍNÁME V NOVÉ SESTAVĚ!

Na konci roku jsme se po dohodě rozloučili se dvěma spoluhráči Mílou Orcígrem, který odešel zpět do Sifonu, a Petrem Hrádkem. Oběma děkujeme za super spolupráci.Rok 2018 jsme započali zkoušením v nové sestavě. Na post klávesisty se vrátil staronový Zdeněk Volný a jako basového...
Celý článek

Léto 2017

Letní koncerty jsou v plném proudu. Janovické pivní slavnosti se vydařily (foto v galerii) a uvidíme se na nich opět příští rok. Mezitím si můžete přijít zatančit 22.7. do Stříbra nebo 29.7. do Nepomuka, což bude poslední koncert před naší dovolenou.
Celý článek

Nový Rock 2017

Ahoj rockeři Kucínská předsilvestrovská zábava byla sladkou tečkou za rokem 2016. Děkujeme všem zůčastněným a všem fanouškům přejeme zdraví,štěstí a pohodový Rock 2017.
Celý článek

Díky Přeštice

Díky všem kdo přišel na včerejší koncert na hřiště,za super atmosféru a hlavně holkám v první řadě za neskutečnou šou. Přeštice děkujeme. :-)
Celý článek

Zrušení koncertu

Páteční koncert  v Nové Vsi u Nepomuka byl po dohodě s pořadatelem zrušen zdůvodu nepřízně počasí.
Celý článek

Stříbro

Ahoj. Včerejší akce ve Stříbře - Na Sauně (fotbalový stadion) se vyvedla na výbornou. Děkujeme pořadatelům za pozvání, všem lidem za super atmosféru a Martině Sihelské za hezké foto.
Celý článek
TOPlist